SSS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ITC Belçika merkezli uluslararası bir dernek olmasının yanı sıra, başka ülkelerdeki partner organizasyonlarıyla size alanda kullanabileceğiniz uluslararası sertifikalar vermektedir. Fakat sertifikayı sunacağınız kurumun herhangi bir sertifikayı tanımama hakkının bulunduğunu hatırlatmak isteriz. (TOEFL sınavının birçok yerde geçerli olmasına rağmen bazı kurumların sadece IELTS kabul etmesi gibi düşünebilirsiniz.)

Her sertifika programımızın katılım şartları farklıdır. Bazı eğitimler ilgili alanda daha önce eğitim almış olmayı veya bir üniversite eğitimini tamamlamış olmayı gerektirebilir. Bu standartların akademik kurulumuz tarafından belirlendiğini hatırlatırız. İlgilendiğiniz eğitimle ilgili en doğru bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Verilen sertifikaların hiçbiri alanda uzmanlık vermemektedir. Sertifikalar sadece bu konuda bir kurul tarafından gereklilikleri belirlenmiş bir eğitimi tamamlayıp sınavı geçtiğinizi ve/veya bu alanda uygulayıcı olduğunuzu kanıtlar.

Konuyla ilgili alınan sertifikaların bazılarında uygulayıcı ifadesi yer almaktadır. Diğer bir ifadeyle bu, aldığınız eğitimi iş hayatınızda kullanabileceğinizi gösterir ve ayrıca alanda kendinizi geliştirmek istediğinizi kanıtlar niteliktedir.

ITC uluslararası bankalar aracılığıyla USD, EUR, GBP, TRY para birimlerinde ücret kabul etmektedir. Ayrıca ödemelerinizi PayPal hesabınızla da yapabilirsiniz.

ITC ruh sağlığı ve kurumsal alanlarda eğitim veren uluslararası bir dernek statüsünde olduğundan sertifika verme hakkına sahiptir.